Portofoliu ( 1 / 16 )

Aranjamente florale pentru nunta si botez in Bucuresti si Ilfov

Firma Unique Decor din Bucuresti creeaza aranjamente florale somptuoase cu amestecuri impetuose de mirosuri, culori si texturi incantatoare. Surprinde-ti invitatii si fa din cel mai frumos eveniment al vietii tale, un moment de neuitat, despre care se va vorbi mult timp. Aranajmentele florale realizate de expertii nostri floristi sunt adevarate opere de arta. Alegem florile, decorurile si accesoriile, in functie de viziunea ta, de tematica nuntii si de sezon, si nu lasam nimic la voia intamplarii. Cu o experienta foarte vasta in crearea anjamentelor florale pentru nunta si botez, Unique Decor iti garanteaza o nunta de vis cu cele mai frumoase decoratiuni florale. Unique Decor iti pune la dispozitie, pe langa cele mai elegante aranajamente florale din Bucuresti si locatii perfecte pentru cele mai frumoase evenimente din viata ta!

Servicii pentru nunta si botez

Servicii pentru nunti: decoruri salon, aranjamente florale biserica, buchete si lumanari, cadouri invitati, tort, fantana de ciocolata, jocuri de artificii, coafura si machiaj, fotografiere si filmare dj.

Servicii pentru botez: decoruri salon, aranjamente florale accesorizate cu diferite figurine sau bomboane, acadele, baloane, figurine sau personaje din desene animate, trusouri de botez, lumanare botez, decoruri biserica si cristelnita, cruciulite si cadouri pentru invitati.

  • Unique Decor SRL
  • agentia.unique@yahoo.com
  • http://www.aranjamentefloralenunta.ro
  • (+40) 723 378 679
  • Str Cutitul de Argint nr. 50 (langa Parcul Carol), Bucuresti, 032442, Sector 4