Aranjamente florale masa mirilor ( 1 / 2 )

Masa la care stau asezati mirii este de obicei masa care se observa cel mai bine in salonul unde are loc petrecerea. De aceea, trebuie decorata aparte fata de celelalte mese. Pentru aranjamentul floral de la masa mirilor se pastreaza aceleasi tipuri de flori dar se realizeaza un aranjament floral mai aparte. Puteti opta pentru un aranjament floral realizat la baza mesei, pus in valoare de un sfesnic cu lumanari sau boluri cu petale si lumanari plutitoare.

Pentru o masa de 8 persoane ati putea alege un aranjament floral central mai lung, deloc inalt si curgator intr-o cascada de verdeata si alte doua aranjamente florale asezate pe colturile mesei. Pentru o masa de 4 persoane puteti opta pentru o ghirlanda care sa imbrace toata latura mesei sau pentru mai multe aranjamente, asezate unul in continuarea celuilalt, intrerupte doar de boluri mici cu lumanari ce intregesc atmosfera nuptiala.

Aranjamente florale pentru masa mirilor pline de culoare si rafinament, potrivite oricarei sali. Unique Decor – aranjamente deosebite pentru nunta ta!

  • Unique Decor SRL
  • agentia.unique@yahoo.com
  • http://www.aranjamentefloralenunta.ro
  • (+40) 723 378 679
  • Str Cutitul de Argint nr. 50 (langa Parcul Carol), Bucuresti, 032442, Sector 4