Aranjamente florale mese ( 1 / 2 )

Aranjamente florale mese nunta

Florile, in aranjamente florale spectaculoase sau chiar simple, au jucat mereu un rol important in decorarea ceremoniilor sau receptiilor la orice eveniment special. In functie de preferintele dvs, de locatie si de stilul decoratiunilor, puteti alege cele mai deosebite aranjamente florale mese nunta.

Aranjamentele florale pentru mesele invitatilor la nunta pot fi simple, la baza mesei sau pe suporti speciali din, vaze inalte de sticla mata/ transparenta, suporti din fier forjat, cuburi sau cilindri.

Florile din aranjamentele florale pentru mesele invitatilor la nunta se aleg in functie de sezon, de stilul locatiei (elegant/rustic/exotic) si mai nou, acestea se pot combina cu fructe pentru un plus de originalitate!

Pentru mesele invitatilor Unique Decor va recomanda aranjamentele florale pe suport de sticla mai inalt. Aranjamentele florale pentru mese pe suport de sticla inalt se potrivesc cel mai bine pe mesele rotunde, dar pot fi folosite si pe mesele patrate sau dreptunghiulare, fara probleme. Aranajmentele florale in suporturi inalte sunt intotdeauna recomandate, daca vreti ca florile pe care le folositi la nunta sa fie foarte vizibile. Aranjamentele florale asezate direct pe masa se pierd printre tacamuri, pahare si alte obiecte.

  • Unique Decor SRL
  • agentia.unique@yahoo.com
  • http://www.aranjamentefloralenunta.ro
  • (+40) 723 378 679
  • Str Cutitul de Argint nr. 50 (langa Parcul Carol), Bucuresti, 032442, Sector 4