Buchete de mireasa ( 1 / 4 )

De-a lungul anilor, designerii florali au creat stiluri de buchete de mireasa care difereau de la florile libere la buchetele stranse. Un punct de pornire il reprezinta floarea preferata una familiara sau o varietate exotica pe care ai visat mereu sa o porti la nunta.

Trandafirii

  • fie singuri, fie impreuna cu alte flori
  • au ramas printre cele mai populare flori din buchetul de mireasa,.

Urmatoarea decizie este tipul de buchet pe care il preferi: un buchet dintr-un singur tip de florare sau un buchet mixt. Asemenea rochiei, buchetul miresei nu trebuie sa fie coplesitor sau sa eclipseze mireasa. Buchetele mari, asemenea celui al Printesei Diana, sau stilurile populare mai nou, manunchiurile, sunt potrivite pentru mirese inalte: buchetele minuscule sunt mai favorabile mireselor scunde. Buchetele de mireasa rotunde pun in valoare orice tip de figura sau rochie.
Din flori naturale: cale, trandafiri, gerbere, crini imperiali, bujori, margaritar sau artificiale, din matase, cu cateva accesorii chic – perlute, pietricele delicate, buchetul poate infrumuseta mireasa!
Fie ca vrei un buchet traditional, clasic, din trandafiri rosii, unul sofisticat – din crini imperiali sau unul simplu, din flori de camp – margarete, floarea – soarelui, levantica, el trebuie sa reflecte puritatea si personalitatea ta! Un buchet de mireasa, colorat, bine proportionat va aduce bucurie, incredere, speranta si optimism proaspetei doamne si multe fotografii de vis!
In functie de florile pe care le vei alege, exista 3 tipuri de buchete de mireasa: rotund (strans intr-un manunchi perfect), lejer (confectionat din flori de camp) si cascada (realizat cu flori elegante, sofisticate: crini imperiali, trandafiri sau cale. Astfel, daca vrei sa fii o mireasa deosebita si formala poti alege buchetul cascada; daca firea ta este jucausa si indrazneata, ti se potriveste buchetul lejer, iar daca iubesti stilul clasic, poti alege cu incredere buchetul rotund (perfect proportionat).
Indiferent de buchetul de mireasa ales, vei arata impecabil, in cea mai frumoasa zi, pentru ca iti vei uni destinul cu omul pe care il iubesti!

  • Unique Decor SRL
  • agentia.unique@yahoo.com
  • http://www.aranjamentefloralenunta.ro
  • (+40) 723 378 679
  • Str Cutitul de Argint nr. 50 (langa Parcul Carol), Bucuresti, 032442, Sector 4