Cocarde si corsaje

Cocardele sunt flori care se pun in piept invitatilor la nunta. Recomandam ca acestea sa fie naturale pentru ca astfel vor avea un efect deosebit.

Mirele primeste o floare din buchetul miresei, nasul din buchetul nasei, parintii si cavalerii de onoare cate o floare deschisa la culoare si daca doriti si pentru restul invitatilor se pot face cocarde naturale din santini, minigerbera sau minicrizanteme ori se pot oferi sub forma unor buchetele atasate servetelor la masa, evitand astfel perforarea hainelor.
Flori ideale pentru confectionarea cocardelor de nunta: trandafiri, cala pitica, cupa de orhidee ( dendrobium sau cymbidium), levantica. Cocardele de nunta mai mici, mai subtiri, cu mai putine elemente, au un aspect mai modern decat traditionalul boboc de trandafir asezat pe o frunza langa un fir de gipsofila. O mica orhidee insotita de bobite de hipericum este o alternativa mai eleganta.
Corsajele au devenit un echivalent feminin al cocardelor ( butonierelor). In unele cazuri, corsajele pot parea nepotrivite cu tinuta doamnelor, mai ales daca acestea poarta o rochie tip sirena. Un buchetele sau un alt tip de accesoriu floral ar fi o alegere mai potrivita. In ultima vreme au devenit foarte populare corsajele-bratara, inclusiv pentru mirese ( fara a-i inlocui, desigur, buchetul).

Alege cele mai frumoase decoratiuni de nunta din flori naturale! Preturi avantajoase!

  • Unique Decor SRL
  • agentia.unique@yahoo.com
  • http://www.aranjamentefloralenunta.ro
  • (+40) 723 378 679
  • Str Cutitul de Argint nr. 50 (langa Parcul Carol), Bucuresti, 032442, Sector 4