Decor biserica

Taina sfanta a cununiei si cea a botezului reprezinta o binecuvantare pentru miri si parinti, iar biserica poate fi impodobita de sarbatoare cu diferite aranjamente florale, stalpisori decorati cu tul sau voal si aranjament floral , sfesnice cu lumanari, alee cu petale de flori si alte elemente de decor.

Unique Decor decoreaza cu aranjamente florale biserica, pentru taina cununiei si a botezului. Stalpisori decorati, sfesnice cu lumanari, alee cu petale…ne putem ocupa de orice tip de aranjament floral pentru biserica doriti.

Florile sunt alegerea cea mai populara pentru decorarea bisericii pentru ca adauga un sentiment de solemnitate, pace si prospetime. Puteti folosi trandafiri, crini , lalelele, margaretele sau garoafe. Vaze sau boluri in culori pastelate confera interiorului bisericii un aspect de exceptie, deoarece contrasteaza cu culorile intunecate. Decorarea culoarului este o parte semnificativa a impodobirii locului. Il puteti orna folosind o arcada de flori insotita de stalpisori decorati cu lumanari si aranjament floral. De asemenea, amenajarea unui culoar special pentru intrarea mirilor in interiorul bisericii din voal, stalpisori din fier forjat cu aranjamente florale, covor rosu, petale de trandafir va face intrarea dvs cat mai spectaculoasa.

Aranjamentele florale pentru biserica dau prestanta si eleganta evenimentului.

  • Unique Decor SRL
  • agentia.unique@yahoo.com
  • http://www.aranjamentefloralenunta.ro
  • (+40) 723 378 679
  • Str Cutitul de Argint nr. 50 (langa Parcul Carol), Bucuresti, 032442, Sector 4