Lumanari de nunta ( 1 / 2 )

Lumânările sunt un accesoriu obligatoriu pentru orice cununie religioasă. Simbol al purității sufletești și al iubirii, lumânările de cununie semnifică modelul luminos al nașilor care-i îndruma pe miri pe timpul vieții. Ele trebuie să fie din aceleași flori folosite pentru buchetul miresei și în aceeași armonie cromatică.

Aranjamentele florale pentru lumânările de nuntă pot fi sub formă de sfere cu ghirlandă de verdeață, pot fi prelungi sub formă de cascadă sau ghirlande de flori în spirală. Tradiția spune că aceste lumânări sunt cumpărate de către nas împreună cu voalul și părură miresei. Acestea sunt purtate de o domnișoară de onoare și de un cavaler de onoare care deschid alaiul, în drumul spre biserică, fiind urmați de nas și mireasă și de nașă și mire.
Lumânările de cununie pot fi grecești ( aspect ” zapada”, de culoare albă) sau românești . Cele grecești, deși în goale în interior, sunt foarte rezistente având o tijă metalică în interior. Prezintă ceară 10 cm la fitil. Lumânările românești sunt realizate în întregime din ceară și din acest motiv sunt destul de grele.

Comandă prin Unique Decor modele unice de lumânări de nuntă și cununie, decorate cu aranjamente florale deosebite. Realizăm lumânări de nuntă personalizate.

  • Unique Decor SRL
  • agentia.unique@yahoo.com
  • http://www.aranjamentefloralenunta.ro
  • (+40) 723 378 679
  • Str Cutitul de Argint nr. 50 (langa Parcul Carol), Bucuresti, 032442, Sector 4